Τρόποι Αποστολής

Τρόποι αποστολής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα felixtoys.gr προσφέρει τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

1. Αποστολή με courier   

Οι συνεργαζόμενη εταιρεία courier είναι η SPEEDEX
Το κόστος αποστολής με courier για δέματα έως 6 κιλά ανέρχεται στα 5.00€και για δέματα από 6 κιλά και πάνω στα 10 ευρώ.

2. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία

Για δέματα μεγάλου όγκου χρησιμοποιείται μεταφορική εταιρεία (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ). Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας.

3. Αποστολή στην Πάρο – Αντίπαρο

Με δικό μας μεταφορικό μέσο και δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης 
Για παραγγελίες άνω των 30.00€ παρέχεται δωρεάν αποστολή, ενώ για παραγγελίες μικρότερης αξίας το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3.00€
Οι παραδόσεις στην Αντίπαρο θα γίνονται κατόπιν συνεννόησης.

4. Παραλαβή από το Κατάστημα

Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας απευθείας από το κατάστημά μας στη Νάουσα της Πάρου. Στην περίπτωση που επιλέξετε την παραλαβή της παραγγελίας σας απευθείας από το κατάστημα μας, είναι σημαντικό να σας αναφέρουμε ότι θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά (e-mail) για την πορεία της παραγγελίας σας.

Χρόνος Παράδοσης

Οι παραγγελίες εκτελούνται σε 1-2 εργάσιμες μέρες.
Όταν παρουσιάζονται προβλήματα στις ακτοπλοϊκές γραμμές,οδικό δίκτυο της χώρας καθώς και έντονα καιρικά φαινόμενα, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.
Οι παραγγελίες που δεχόμαστε τις εργάσιμες ημέρες επεξεργάζονται την επόμενη ημέρα.
Οι παραγγελίες που δεχόμαστε κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου αποστέλλονται την προσεχή Δευτέρα.
Σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παράδοση από τις εταιρείες courier. Στην περίπτωση αυτή το κατάστημα μας δεν φέρει καμία ευθύνη. 

Παρακολούθηση παραγγελίας

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει την πορεία διεκπεραίωσης της παραγγελίας του, μέσω link της Speedex.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παρήγγειλε ο πελάτης δεν είναι διαθέσιμα, θα επικοινωνήσει το felixtoys.gr μαζί του μέσω e-mail ή τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ώστε να τον ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, έχει τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν τον ικανοποιεί, να ζητήσει την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Η τυχόν λοιπή παραγγελία του μπορεί να εκτελείται κανονικά.

Μπορώ να ακυρώσω μια παραγγελία;

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας εφόσον δεν έχουν αποσταλεί τα προϊόντα που αυτή περιλαμβάνει. Αν έχετε ήδη παραλάβει τα προϊόντα και επιθυμείτε ακύρωση παραγγελίας τότε θα πρέπει να βρίσκονται στην συσκευασία τους άθικτα προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα αναλάβουμε την ακύρωση της παραγγελίας σας.Σε κάθε περίπτωση τα έξοδα βαρύνουν τον πελάτη.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Για να πραγματοποιήσετε επιστροφή προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 22840-52019), είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο site μας ή απευθείας στο e-mail: [email protected] . Η αποστολή θα πρέπει να γίνει στη διεύθυνση:

Felix Toys  Νάουσα Πάρος Τ.Κ 84401

ΠΡΟΣΟΧΗ το προϊόν να επιστραφεί στην αρχική κατάσταση και συσκευασία!!!


πάμε πάνω